Projekti

Projekti2018-12-13T12:24:27+00:00

Naziv operacije: »Oblikovane lepljene plošče iz bukovega furnirja«

Opis operacije: V okviru projekta bomo v podjetju Vez d.o.o Pivka uvedli novo tehnologijo kot posledico lastnega razvoja in s tem izboljšali kvaliteto izdelkov, skrajšali čas izdelave, izboljšali snovne in energetske učinkovitosti ter povečali proizvodnjo polproizvodov oblikovanih lepljenih plošč.

Glavni cilj projekta razvoja in prodaje oblikovanih lepljenih plošč iz bukovega furnirja je razširitev ponudbe in izboljšanje konkurenčne prednosti našega podjetja.

Namen projekta je razvoj novih polproizvodov, novih tehnologij za izdelavo oblikovanih lepljenih plošč in posledično doseganje pomembne konkurenčne prednosti ter višje stopnje dodane vrednosti na zaposlenega.

Projekt Oblikovane lepljene plošče iz bukovega furnirja delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike v programskem obdobju 2014–2020.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Piškotki